calea catre sine, credinta, iubire

Mamă și Tată, fiți nouă Lumină

Mamă și Tată, protejati-ne, căci fără de Voi, nimic nu suntem. Aprinde-ți în noi, Lumina Voastră, în suflet, minte și trup, pentru ca Iubirea și Frumusetea ce Sunteți, să se pogoare peste noi. Să putem prin Darurile Voastre să înțelegem ceea ce suntem. Astfel, să putem și noi la rândul nostru să dăruim această Lumină veșnică ce umple sufletul, minte și trupul de bucurie nemarginită, de iubire și dăruirea aducătoare de dulceața simțirii divine, din care fărâme suntem și noi.

Mamă și Tată, luminati asupra și împrejurul nostru spre a găsi calea spre casa sufletului nostru. Să nu ne pierdem, Mamă și Tată, de minunea, lumina și iubirea ce sunteți Voi. Căci știm, Mamă și Tată, că Voi fiind Lumina și Iubirea Veșnică, întocmai suntem și noi toți, prin regăsire.

Mamă și Tată, acompaniați al nostru spirit în căutarea Luminii, în fiecare zi al timpului trupesc. Nu ne lăsați pierderii de sine, sub voalul întunericului ce păzește lumea omului. Nu permiteți, Mamă și Tată, pașilor noștri a se pierde, de ceea ce Voi ne daruiți. Țineți ai noștri pași și ale noastre gânduri sub veghea și grija Luminii, ca și noi, la rândul nostru, să putem lumina și iubi, tot ceea ce Voi ați creat în lume.

Mamă și Tată, împodobiți al nostru suflet cu Lumina Voastră veșnică, ca nu cumva a noastră minte să cadă spre cele aflate în spatele voalului lumesc.

Mamă și Tată, fiți nouă Totul, ca astfel și noi să devenim un Tot pentru cei ce vin spre noi. Căci întocmai Voi ne sunteți putere, lumină și iubire, tot astfel să fim recunoscuți de toți cei ce vin spre noi, căci toți noi venim spre Voi, pe căi ce mintea le poate înțelege.

 

Să fie Lumină. Să fie Iubire.

M.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s