calea catre sine, credinta, rugaciune

Ruga sufletului

Mamă și Tată, protejați-mă, căci fără de Voi, nimic nu sunt. Aprindeți în mine, Lumina Voastră, în suflet, minte și trup, pentru ca Iubirea și Frumusețea ce Sunteți, să se pogoare pe mine. Să pot prin Darurile Voastre să înteleg ceea ce sunt. Astfel, să pot și eu la rândul meu să luminez această Lumină veșnică ce umple sufletul, minte și trupul de bucurie nemărginită, de iubire și dăruire aducătoare de dulceața simțirii divine, din care fărâmă de creație sunt si eu.

Mamă și Tată, luminați asupra, împrejurul și interiorul meu spre a găsi calea spre casa sufletului meu. Să nu mă pierd, Mamă și Tată, de minunea, lumina și iubirea ce sunteți Voi. Căci știu, Mamă și Tată, că Voi fiind Lumina si Iubirea Veșnică, întocmai sunt și eu, lăstar al viei Voastre, Fiică a Luminii Voastre.

Mamă și Tată, acompaniați al meu suflet în căutarea Luminii, în fiecare zi al timpului trupesc. Nu mă lasați pierderii de sine, sub voalul întunericului ce pazește porțile acestei lumi. Nu permiteți, Mamă și Tată, pașii mei a-i pierde, de ceea ce Voi îmi daruiți. Tineți ai mei pași și ale mele gânduri sub veghea și grija Luminii, ca și eu, la rândul meu, să fiu lumină și iubire, daruri ce Voi ați creat în lume, menite a fi Cărare de Lumină pentru suflet, în drumul lui spre Casă.

Mamă și Tată, împodobiți al meu suflet cu Lumina Voastră veșnica, ca nu cumva a mea minte să cadă spre cele aflate în spatele voalului lumesc.

Mamă și Tată, fiți mie Totul, ca astfel și eu să devin un Tot pentru cei ce vin spre Voi. Căci întocmai Voi îmi sunteți putere, lumină și iubire, tot astfel să fiți recunoscuți de toți cei ce vin spre mine, căci toți ei vin spre Voi, pe căi acceptate de a noastră minte.

LEOLAM
AMIN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s