ascensiune, calea catre sine, credinta, introspectie, lumina

Suntem Creatori purtători de daruri

Venim în această lume purtând toate darurile spirituale. Prin conștientizarea și activarea lor slefuim lumea de basm pe care o dorim. Purtăm darurile în centrul ființei noastre. Cunoaște-te pe tine însuți și astfel creează lumea după chipul și asemănarea Luminii.

Fii extraordinar!

Puterea cuvintelor tale vine din Univers. Cunoaște și conectează-te la această forță inimaginabila, pentru a îți slefui viața din tronul unui creator. Căci nu victima și durerea îți sunt realitățile vieții, ci abundența și fericirea. Acesta nu este un tărâm al durerii. Cum nu este nici paradisul fericirii. Ci este lumea și realitatea în care tu creezi. Ceea ce imputernicesti în tine este ceea ce determini să experimentezi. Tu îți determini realitatea ta. Tu construiești experiență ta. Acum. Aici.
Puterea Universului este acumulată în centrul ființei tale. Însă resimți teama, căci astfel s-a programat mintea în această dimensiune a existenței condiționate. Doar recunoscând limitarea poți ridica barierele energetice ce te țin blocat. Doar văzând ceea ce ești ajungi sa îți îndeplinești scopul pentru care ai ales această viață. Doar observandu-te prin ochii Universului îți vei accepta puterea. Și abia tunci vei crea. Abia atunci vei încărca de lumina cunoașterii realitatea pe care o trăiești la nivelul simțurilor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s