Contact

Buna. Sunt Mell.

Este okay sa nu intelegi… Doar in rabdare si curaj, in puritatea gandului ce fluid se deplaseaza prin centrul fiintei tale, vei reusi sa cuprinzi tot ceea ce esti, tot ceea ce este.

Ce pot fi pentru tine?

spiritual-mentoring

Cine sunt eu?

O intrebare fireasca pentru orice minte cercetasa. Totusi, intrebarea “cine” se adreseaza mintii omului ce sunt. Iar aici, in acest spatiu ales cu grija, cuvintele ce vor curge apartin celeilalte minti, definesc celalalt intelect.

Caci omul este o fuziune de intelect uman si intelect divin. Cel uman creat de insasi trupul, si astfel peren va tinde spre trup, spre identitate si ego. Intelectul divin este creatie divina, constiinta superioara ce calatoreste peste timp si spatiu, mai presus de cerul vazut, mai departe de nemarginirea orizontului. Acesta detine adevarurile ce ghideaza spiritul uman spre minune si iubire, ambele desavarsite sub cupola unei armonii dificil a fi cuprinse de mintea omului cotidian, aflat sub umbra unei minti ce urmeaza tipare impuse spre a isi asigura supravietuirea.

Intelectul divin nu se supune dimensiunii timpului. Astfel, nu detine o forma. Intocmai spiritul, acesta este liber de orice constrangere sociala si intelectuala. El doar exista prin simplul si perenul act al creatiei.

Si eu, si tu, putem fi orice ne dorim. Caci nu suntem Cine. Ci suntem Ce.

Sa fie Iubire. Sa fie Lumina.

 

Book-a-session

Calea zeilor nu este ușoară când te împiedici prin întunericul cunoașterii. Pentru că toți avem nevoie de un ghid, pentru a ne împuternici să vedem ceea ce peren este al nostru, calea aleasă de noi înșine spre a regăsi drumul spre casa sufletului. În starea naturală a sufletului, pacea și fericirea sunt unica realitate a emoțiilor.

Mai departe de vălul cotidian, există imensitatea unui orizont creat din Iubire.

 

Advertisements